Terms & conditions

Følgende vilkår og betingelser gælder for alle aftaler indgået på Bookidd.com med Bookidd ApS (CVR: 39030853). I det følgende nævnes Bookidd ApS blot som Bookidd eller bookidd.com.

Kunder hos Bookidd benævnes hhv. som kunden, køber, bruger eller behandler.

Generelle regler

Det er vigtigt for os at vores brugere får en god oplevelse med vores service. Når du opretter en bruger eller et abonnement på bookidd.com, accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser som er beskrevet herunder. Hvis du ikke er enig med følgende, bør du straks afmelde og ophøre med at bruge vores services.

Services

Bookidd er et online booking system som bruges af behandlere og deres kunder til at booke tider i den tilhørende kalender. Mulighed for håndtering og ændring af aftaler, kundekartotek, journaler, sms-påmindelser mm.

Prøveperiode

Dit medlemskab kan starte med en gratis prøveperiode. Den gratis prøveperiode i medlemskabet varer 30 dage medmindre andet er angivet ved tilmeldingen. Hensigten er at lade nye medlemmer prøve tjenesten før de tager beslutning om køb.

Du kan oprette en prøveperiode uden brug af kreditkort. Det er gratis uden nogen forpligtelser. Du skal derfor kun betale for et abonnement hvis du vælger at fortsætte med at bruge booking systemet efter prøveperiodens udløb.

Priser og betaling

Bookidd forbeholder sig retten til at kunne ændre priser på vores abonnementer løbende. Eksisterende kunder vil altid blive faktureret den fastsatte pris ved aftalens indgåelse. Såfremt du har købt et abonnement hos bookidd.com vil vi automatisk trække beløbet fra dit kreditkort hver måned eller år indtil du aktivt opsiger dit abonnement. Intervallet imellem fakturering for vores services afhænger af om du har valgt at betale månedligt eller årligt. Et abonnement kan tidligst opsiges til udløb af den periode der er betalt for.

Alle køb på bookidd.com skal betales med betalingskort (F.eks. Dankort, Mastercard eller VISA). Data sendes altid krypteret (SSL) til vores betalingsgateway-udbyder og du er sikret at ingen ser eller gemmer dine oplysninger udover dig og vores betalingsgateway (Stripe). Betalingen trækkes forud for en given periode. Hvis vi i forbindelse med en månedlig betaling ikke kan trække betalingen fra dit kort, vil du modtage besked herom og blive bedt om at opdatere dine betalingsoplysninger.
Alle priser på bookidd.com er opgivet ekslusiv moms.

Bestilling

Priser og specifikationer på vores services er vejledende og ikke bindene før aftaleindgåelse imellem køber og Bookidd. Aftaleindgåelse om en given handel sker efter at køber har accepteret Bookidd’s vilkår og betingelser samt bestilt og betalt for et abonnement eller en service. Herefter fremsender Bookidd en faktura på ordren til køber.

Medlemsskab

Et medlemskabet opnås ved at oprette en prøveperiode eller et abonnement på bookidd.com. Ved oprettelse skal medlemmer angive korrekte oplysninger og er selv ansvarlige for at holde oplysningerne opdaterede.Det er kun tilladt at bruge egen email-adresse eller email-adressen for den virksomhed medlemskabet oprettes for. Alle indtastede informationer skal være korrekte, og det er ikke tilladt at give misvisende informationer. Du skal sørge for at holde dine login-oplysninger fortrolige, så uvedkommende ikke har adgang til dit booking system. Bookidd forpligter sig til holde dine informationer fortrolige i registreringsdatabasen. Al indtastet data er sikkert gemt hos Bookidd og videregives ikke til tredjepart.

Opsigelse

Alle abonnementer og medlemskaber oprettet via bookidd.com kan til enhver tid opsiges uden varsel af Bookidd. Opsigelse fra køber kan kun ske til udgangen af en igangsat betalingsperiode, som typisk strækker sig over en måned. Allerede betalte abonnementsperioder refunderes ikke. Opsigelse af abonnementer sker ved at sende en skriftlig opsigelse på email til support@bookidd.com.

Bookidd forbeholder sig retten til at suspendere et medlem, hvis vedkommende overtræder eller krænker vilkårene. Bookidd kan ligeledes efter eget skøn, opsige et medlemskab og lukke for adgangen til systemet uden varsel, hvis vi finder det nødvendigt.

Rettigheder

Alle rettigheder til booking systemet samt udviklet programmel tilhører Bookidd ApS. Medlemmer har udelukkende adgang til at benytte vores online services og intet andet. Køber har ved købt abonnement opnået en ikke-eksklusiv brugsret til booking systemet.

Data

Al data bliver gemt hos vores hosting-udbyder Gigahost A/S i Danmark. Al data er derfor sikret under de vilkår som Gigahost foreskriver. Vi genskaber ikke enkelte medlemmers data i tilfælde af at de er gået tabt som skyldes fejl, opsætning og vedligholdelse fra Gigahost side som er ude af vores kontrol. Bookidd tager daglig backup af alle kundedata. Medlemmernes personfølsomme data samt kunders journaler er krypteret med “Secure Socket Layer Protocol" (SSL TLS/SHA-2).

Fortrydelsesret

Køber tager sit medlemskab i brug med det samme efter køb, derved bortfalder fortrydelsesretten.

Misbrug

Bookidd søger at hindre ethvert misbrug af sine ydelser, men kan ikke garantere, at misbrug eller indtrængen i Bookidd’s it-systemer ikke kan forekomme. Såfremt kunden mistænker, at der sker misbrug af kortdata, Bookidds ydelser, eller at der er sket eller vil ske forsøg på indtrængning i Bookidd’s it-systemer, skal dette straks meddeles til Bookidd. Tilsvarende skal kunden straks meddele Bookidd, såfremt kunden har været udsat for misbrug af kortdata eller forsøg på eller faktisk indtrængen i de it-systemer, som kunden anvender. Såfremt Bookidd skønner, at kunden misbruger betalingssystemet, overtræder sikkerhedsforskrifter og retningslinjer udstedt af Bookidd eller Stripe, eller at der sker misbrug fra et domæne tilhørende kunden, er Bookidd uden varsel berettiget til at hindre kundens brug af booking systemet og betalingssystemet eller hindre adgang til booking systemet og betalingssystemet fra det pågældende domæne.

Bookidd fraskriver sig ethvert ansvar, såfremt kunden ikke har overholdt sikkerhedsforskrifter og retningslinjer udstedt af Bookidd eller Stripe.

Ansvarsfraskrivelse

Systemet vedligeholdes løbende og nye funktioner udvikles ligeledes over tid. Derfor tager Bookidd forbehold for fejl i systemet og ændringer der kan forårsage fejl, nedbrud og andre uhensigtsmæssigheder. Bookidd kan på ingen måder stilles til ansvar for fejl i systemet, ændringer, tabt arbejdsfortjeneste eller omsætning hos medlemmer eller dets virksomheder.

Forbehold for ændringer

Bookidd forbeholder sig retten til at ændre og opdatere vilkår og betingelser gældende for bookidd.com. Du skal derfor løbende holde dig opdateret om der er sket ændringer.

Privatlivspolitik

Jf. ovenstående er alle personfølsomme data, inkl. journaler og betalinger krypteret for at opnå højeste sikkerhed. De personfølsomme data og kundeinformationer opbevares og bruges kun på domænet bookidd.com og videregives aldrig til trejde part. Vi anvender cookies på bookidd.com for at give vores medlemmer den bedste brugeroplevelse.

Kontakt

For yderligere information kontakt Bookidd på support@bookidd.com