Ofte Stillede Spørgsmål

Installér på facebook

Du skal have en virksomhedsprofil på Facebook for at kunne installere bookidd på din facebook side. Hvis du ikke har en virksomhedsprofil på facebook kan du komme igang med det samme på denne adresse https://www.facebook.com/pages/create/, det tager kun et par minutter at sætte op.

Kalender oversigt

Du kan se en oversigt over alle dine bookede tider i en overskuelig kalendervisning, hvor du har mulighed for at vælge imellem måned-, uge- eller dagsoversigt.

Brugervenlighed

Hverken du eller dine kunder skal ikke bruge en kode for at foretage en booking igennem vores system. Dette er med til at sikre dine kunder en god bookingoplevelse.

Medarbejdere

Det er nu også muligt at oprette flere medarbejdere der har deres egen kalender med egne tider og behandlinger.

Behandlinger og services

Du kan selv opsætte de forskellige services/ydelser, du ønsker at dine kunder skal kunne booke i din kalender. Du har efterfølgende mulighed for at ændre indstillingerne (fx. varighed) for den enkelte service.

Operativsystem

Booking systemet virker på både Windows og Mac, IOS og Android i alle nyere internet browsere så længe du har en aktiv internet forbindelse.

Sms påmindelser

Vi har valgt at inkludere alle afsendte SMS påmindelser som en del af vores abonnements løsning. Ingen skjulte omkostninger.

Opsigelse

Du kan opsige dit abonnement fra dag til dag, du får dog ikke refunderet penge for allerede betalte abonnementsperioder. Du skal skrive en email til os på support@bookidd.com så afmelder vi dit abonnement øjeblikkeligt.